Casting til film og TV-serier

Casting til film og TV-serier

Som skuespiller vil du gerne vide, hvordan du får roller til film og serier. Hvis du er interesseret i casting til film og tv-serier, bør du se på mulighederne indenfor online casting. Dette er en fantastisk måde at få mest muligt ud af din erfaring som skuespiller.

Nogle gange har skuespillere eller skuespillerinder brug for at finde en rolle, der ikke er almindelig for dem. Husk også, at du nogle gange bliver nødt til at spille statist og blande dig blandt holdet. Derfor er det vigtigt at holde dit CV opdateret og også at finde ud af, hvilke roller andre statister har været castet til. Prøv at holde dit statist-cv opdateret så meget som muligt. Det er altid bedre at være overforberedt end underforberedt. I det lange løb vil du opdage, at du får flere castings, end du behøver at jage efter!

Endelig skal du også være tålmodig, når du forsøger at få et job som statist. Når det gælder om at få en rolle i en tv-serie eller film, er der stor konkurrence. Det betyder, at du skal vise din dedikation og holde fast, uanset hvor mange forskellige roller, som du måske skal castes til.